Categorie

E-bikes
Stadsfietsen

Merk

RIH
Giant
Pointer

E-bikes

Pointer Lyvra                                                                   € 2549

De Pointer Lyvra Dames is chique, degelijk, veilig, prachtig van kleur en uitstekend afgemonteerd zoals de DUCORA dames met krachtige remmen. Het grafische Middendisplay en de nieuwe middenmotor maakt deze E-BIKE excellent in rijeigenschappen en gebruiksgemak. Een E-BIKE voor jarenlang fietsplezier. Zoals alle E-Bikes van POINTER is ook deze topper duurzaam watergedragen gespoten.  54

Pointer Edenta                                                       € 1889

 

De EDENTA LCD met 7 versnellingen Nexus Rollerbrake is uitgevoerd met compacte en onopvallende techniek, waarmee u deze robuuste, elektrische fiets helemaal naar uw hand zet. Ook leverbaar met een luxer LCD Centerdisplay. Combineer dat met de prettige lage instap en de andere extra’s van deze Pointer en u fietst jarenlang zorgeloos rond.

 

 

 8

Pointer E Grande                                                              € 1839

Stoer,sterk en hip, een veel gevraagde uitbreiding van de succesvolle GRANDE-SERIE, een E.GRANDE met dezelfde beproefde aandrijving als de Edenta met een stuurinrichting voorzien van een Shimano stuuraanslag met Free-Locksysteem. Nu ook leverbaar in MatZwart en natuurlijk ook nog steeds leverbaar in het populaire DenimMatteBlue. Kortom een plaatj  

Pointer E Forta step in                                                    € 2099

Een lagere en nog comfortabelere instap is bijna niet mogelijk. De E. Forta Step-In Eco is daarom één en al comfort en gemak. Zowel tijdens het fietsen als tijdens het op- en afstappen.

Stadsfietsen

Pointer Vylora                                                           € 539

 

No nonsens. Een fiets moet sterk, degelijk en praktisch zijn. Alles moet er op zitten. Niet meer, niet minder. Wel in een fraaie Matzwarte kleur, voor de dames in de nieuwe kleur TintelBlauw (Mat) en prettig compleet van deze tijd. Uw fiets!

Pointer Grande Plus                                                           € 749

Grote kans dat mensen even omkijken naar deze Grande Plus, een mooie trendy uitstraling en superpraktische fiets. Alle tassen en boodschappen voor een week gaan moeiteloos mee. Inclusief handige brede voordrager en met een Shimano stuuraanslag mét Free-Locksysteem, dubbele stander, luxe zadel en handvatten.

Pointer Horizon                             € 559

Een fiets van toen, maar ook nog steeds helemaal van nu. Voor rustig en prettig fietsen in een comfortabele houding. IJzersterk en robuust frame en met alles er op en er aan. Een beproefd concept dat nog jaren meegaat.

Pointer Glorie de Luxe             € 539

 

Een prachtige verschijning met een puur “classic” kettingkast in canvas-retro-look. Mooie zit, prachtig klassiek stuur. Wie zó aan komt fietsen zet gelijk een statement neer. Voordrager in kleur als accessoire leverbaar.

Pointer Arena                                 € 919

De Arena Dames is leverbaar met 7 versnellingen. In de maten 50- 54 cm. met een nieuw Dames Alu design frame. Met alle luxe en comfort. Onder andere een naafdynamo, voorvering, verende zadelpen en een AXA Defender veiligheidsslot. Superchique van kleur en afwerking zoals weggewerkte kabels door het frame. Goed voor eindeloos toeren in een perfecte fietshouding.

CONTACT

Doelenstraat 8, 5081 CL Hilvarenbeek
Tel. 013-5342627
Email: info(apenstaartje)hilvarenbike(punt)nl

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag: 11.00-17.30 u.
Zaterdag: 09.00- 16.00 u.
Zondag en maandag: gesloten

SOCIAL MEDIA

Bekijk onze Facebook-pagina voor actuele informatie